حالت تاریک
چهارشنبه, 25 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
اجرای ۱۴۰ عنوان برنامه در هفته دفاع مقدس
فرمانده سپاه نهاوند خبر داد:

اجرای ۱۴۰ عنوان برنامه در هفته دفاع مقدس

فرمانده سپاه نهاوند با بیان اینکه جهاد تبیین و امیدآفرینی وظیفه امروز همه است از اجرای ۱۴۰ برنامه فرهنگی، هنری، ورزشی و بصیرتی در سطح حوزه‌ها و پایگاه‌های بسیج در سطح شهرستان به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، میثم رحیمی امروز در ستاد پشتیبانی از برنامه‌های گرامیداشت هفته دفاع مقدس در‌ محل فرمانداری نهاوند با تأکید بر ضرورت جهاد تبیین و تقویت امید در جامعه گفت: دشمنان انقلاب اسلامی در طول سال‌های گذشته از تمام ظرفیت‌ها و ابزارهای خود برای ضربه زدن به نظام و انقلاب استفاده کرده‌اند، اما حضور آگاهانه و همیشگی مردم در صحنه و همراهی آنان با نیروهای مسلح، نقشه‌های دشمنان را با شکست مواجه کرده است.

وی اظهار کرد: امروز وظیفه ما جهاد تبیین است و باید واقعیت‌ها و دستاوردهای کشور برای مردم و به‌ویژه نسل جوان به‌درستی تبیین شود؛ چراکه دشمنان در جنگ ترکیبی تلاش می‌کنند با ایجاد شبهه، تحریف واقعیت‌ها و گسترش ناامیدی، فاصله میان مردم و نظام را افزایش دهند.

رحیمی با بیان اینکه هر فردی در هر جایگاهی که قرار دارد باید برای خدمت به مردم تلاش کند، افزود: مسئولیت و جایگاه افراد زمانی ارزشمند است که در مسیر خدمت به مردم و رفع مشکلات جامعه مورد استفاده قرار گیرد و مسئولان باید ضمن پیگیری مطالبات و مشکلات مردم، امیدآفرینی را نیز در دستور کار خود قرار دهند.

فرمانده سپاه نهاوند در ادامه دفاع مقدس را گنجینه‌ای پربار از فرهنگ ایثار، مقاومت و فداکاری دانست و گفت: باید از ظرفیت فرهنگی دفاع مقدس برای انتقال ارزش‌های مقاومت و ایستادگی به نسل‌های جدید استفاده شود.

وی ادامه داد: دشمنان در دوران دفاع مقدس و پس از آن در فتنه‌ها و بحران‌های مختلف، جنگ ترکیبی، اغتشاشات و جنگ‌های اخیر، از همه ظرفیت‌های خود برای ضربه زدن به کشور استفاده کرده‌اند، اما تدابیر رهبر شهید انقلاب، حضور مردم در صحنه و شکل‌گیری انسجام ملی موجب شده است دشمنان در رسیدن به اهداف خود ناکام بمانند.

رحیمی با اشاره به جنگ‌های اخیر افزود: دشمنان ضربه‌های سختی از ملت قهرمان ایران اسلامی دریافت کرده‌اند و در جنگ اخیر نیز با وجود همه توطئه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، مردم بار دیگر در میدان حاضر شدند و با ایستادگی و انسجام خود، دشمنان را ناکام گذاشتند.

وی با تأکید بر اهمیت تقویت روحیه امید در جامعه گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند امیدآفرینی هستیم و مسئولان باید در کنار تلاش برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و معیشتی مردم، دستاوردها و ظرفیت‌های کشور را نیز برای جامعه تبیین کنند تا دشمن نتواند با بزرگ‌نمایی مشکلات، روحیه یأس و ناامیدی را در جامعه گسترش دهد.

فرمانده سپاه نهاوند خاطرنشان کرد: دشمن در جنگ ترکیبی به دنبال ایجاد شبهه و ناامیدی در جامعه، به‌خصوص در میان نسل جوان است و در مقابل باید با کار فرهنگی، بصیرت‌افزایی، حضور در میدان و ارتباط مستقیم با مردم، این توطئه‌ها را خنثی کرد.

رحیمی در ادامه از برنامه‌ریزی برای اجرای ۱۴۰ برنامه در سطح حوزه‌ها، پایگاه‌ها و اقشار مختلف بسیج خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با محوریت فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی، هنری و بصیرتی برگزار خواهد شد و تلاش شده است برنامه‌ها متناسب با نیازهای مختلف جامعه طراحی و اجرا شود.

وی افزود: فضاسازی محیطی، برگزاری یادواره‌های شهدا، ویزیت رایگان، اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی، برگزاری زنگ مقاومت، جشن نیکوکاری، توزیع لوازم‌التحریر، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و تجلیل از رزمندگان و ایثارگران از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

رحیمی ادامه داد: اجرای نمایش‌های خیابانی و هنری با موضوع مقاومت و ایثار، رژه خودرویی و موتوری، برپایی میزهای خدمت پزشکی و دارویی و ارائه خدمات به مردم نیز در دستور کار قرار گرفته است.

فرمانده سپاه نهاوند همچنین از برگزاری همایش اقتدار لشکر زینبیون در اجتماعات شبانه خبر داد و گفت: رونمایی از کتاب، برگزاری نمایشگاه اسوه و ارائه و معرفی دستاوردهای بسیج از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

رحیمی تأکید کرد: هدف از اجرای این برنامه‌ها تقویت روحیه مقاومت، افزایش بصیرت، خدمت‌رسانی به مردم، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ایجاد امید در جامعه است.

 

انتهای خبر/ 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!