حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
کمبود کالا در بازار نهاوند وجود ندارد
فرماندار نهاوند:

کمبود کالا در بازار نهاوند وجود ندارد

فرماندار نهاوند گفت: وضعیت بازار شهرستان نهاوند مستمر رصد می‌شود و شهروندان بدانند هیچ کمبود کالایی در بازار وجود ندارد.

مجتبی بیرانوند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، گفت: نظارت بر اصناف مختلف و بر بازار و  نانوایی‌ها به صورت‌ مستمر با اکیپ‌های مختلف و متولیان بازار ادامه دارد و شهروندان در این خصوص دغدغه نداشته باشند.


وی اظهار داشت: انبارهای شهرستان مملو  از کالاهای اساسی است و به شهروندان اطمینان می‌دهیم هیچ مشکلی و هیچ کمبودی در کالاهای روزمره مردم در شهرستان نداریم.

بیرانوند ادامه داد: مردم از ازدحام در فروشگاه‌ها و خریدهای هیجانی خودداری کنند چون کالاها به وفور در همه فروشگاهای بزرگ و کوچک وجود دارد و موجودی کالاها مستمر رصد می‌شود.

وی در خصوص فعالیت نانوایی‌ها نیز گفت: با توجه به تقاضای مردم فعالیت تعدادی از نانوایی‌ها را به سه شیفت افزایش دادیم و این واحدها تا ساعت ۱۰ شب فعالیت می‌کنند.

فرماندار نهاوند همچنین از برگزاری مستمر جلسه ستاد تنظیم بازار به منظور بررسی وضعیت بازار خبر داد و اظهار داشت: با‌ پیگیری‌های انجام شده فروشگاه عرضه مستقیم کالا در پارک نوح آوند شروع بکار کرده تا شهروندان از آن استفاده کنند.

 وی بیان کرد: در این فروشگاه نسبت به توزیع اقلام ضروری مثل سیب زمینی، تخم مرغ و... با قیمت مصوب بصورت مستقیم اقدام می‌شود.

بیرانوند افزود: همچنین لیست توزیع کننده نان لواش بسته‌بندی شده در سطح شهر نهاوند با قیمت مصوب نیز اعلام شده تا شهروندان برای تهیه نان‌ مشکلی نداشته باشند.

وی در‌ پایان گفت: متولیان بازار و مسئولان در زمینه نظارت و تامین‌کالاهای بازار در حال تلاش هستند و شهروندان در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!