حالت تاریک
چهارشنبه, 25 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
ذخایر استراتژیک دارویی به خوبی مدیریت شده است
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی همدان:

ذخایر استراتژیک دارویی به خوبی مدیریت شده است

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اینکه ذخایر استراتژیک دارویی به خوبی مدیریت شده است، گفت: اگر کمبودی دارویی وجود دارد، گاهاً کمبودهای القایی بوده که ناشی از تجویز ویژند‌های خاص است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، ظهر امروز امیر بهاری‌فر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه با دشمنی روبرو هستیم که به هیچ اصول انسانی و حقوق بشری پایبند نیست، گفت: کمبودهای دارویی ناشی از اعمال دشمن است اما خوشبختانه با تلاش سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، بحران جدی در خصوص کمبود دارویی نداریم.

وی با تأکید بر اینکه ذخایر استراتژیک دارویی به نحوی پیش‌بینی شده که بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم، افزود: اگر کمبودی وجود دارد، گاهاً کمبودهای القایی است که ناشی از تجویز ویژند‌های خاص است. 

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: وزارت بهداشت استانداردهای بسیار قوی برای صدور مجوز تولید و عرضه دارد و کیفیت تولیدات ایرانی مطلوب است.

بهاری‌فر با بیان اینکه همشهریان می‌توانند کمبودهای دارویی را از سامانه ۱۹۰ پیگیری کنند، گفت: در مورد گرانی دارو نیز نکنه مهم آن است که قیمت‌گذاری دارو بر اساس قانون بر عهده کمیسیون قیمت‌گذاری است که اعضای مشخصی دارد.

وی خاطرنشان کرد: هزینه مواد اولیه، انرژی، نیروی کار و نرخ ارز بر قیمت‌گذاری دارو تأثیر می‌گذارد.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در پایان با اشاره به برخی حواشی پیرامون فعالیت داروسازان، افزود: محیط داروخانه یک محیط دانشگاهی و علمی است و فعالیت داروسازان مبتنی بر آموزه‌ها و دانش تخصصی است.

 

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!