حالت تاریک
پنج‌شنبه, 26 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
زمین‌شهری همدان زیر پوشش دو خط اتوبوسرانی
معاون اتوبوسرانی شهرداری همدان خبر داد:

زمین‌شهری همدان زیر پوشش دو خط اتوبوسرانی

معاون اتوبوسرانی شهرداری همدان گفت: منطقه زمین‌شهری از طریق خطوط شهرک مدنی و اندیشه تحت پوشش ناوگان اتوبوسرانی قرار دارد و وضعیت تردد اتوبوس‌ها در این محدوده به‌صورت مستمر رصد می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان» در پی مطالبه برخی شهروندان درباره زمان انتظار اتوبوس در منطقه زمین‌شهری همدان، موضوع از معاونت اتوبوسرانی سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری همدان پیگیری شد.

رضا سراجوق اظهار کرد: منطقه زمین‌شهری از طریق خطوط شهرک مدنی و اندیشه پوشش داده می‌شود و در حال حاضر چند دستگاه اتوبوس در این خطوط فعال هستند.

وی افزود: امروز پنج دستگاه اتوبوس در خط شهرک مدنی یک و چهار دستگاه نیز در خط اندیشه مشغول خدمات‌رسانی هستند و ایستگاه‌های این محدوده از طریق بیش از یک خط اتوبوسرانی پوشش داده می‌شوند.

معاون اتوبوسرانی شهرداری همدان با اشاره به فاصله زمانی حرکت اتوبوس‌ها گفت: به‌طور میانگین سر فاصله حرکت اتوبوس‌ها در شبکه اتوبوسرانی همدان حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه است، البته این زمان در خطوط مختلف با توجه به طول مسیر و تعداد ناوگان متفاوت است.

سراجوق ادامه داد: در برخی خطوط پرتردد، سر فاصله حرکت اتوبوس‌ها کمتر است؛ برای نمونه در خط امیرکبیر این فاصله حدود هشت دقیقه بوده و در خطوط ویژه نیز به کمتر از ۱۵ دقیقه می‌رسد.

وی با بیان اینکه وضعیت حرکت اتوبوس‌ها از طریق مرکز کنترل هوشمند قابل رصد است، تصریح کرد: اگر در محدوده‌ای تأخیر قابل توجهی در حرکت اتوبوس‌ها ایجاد شود، می‌توان زمان عبور اتوبوس قبلی و فاصله زمانی تا اتوبوس بعدی را از طریق سامانه کنترل بررسی کرد.

معاون اتوبوسرانی شهرداری همدان خاطرنشان کرد: در بررسی انجام‌شده از وضعیت تردد در محدوده زمین‌شهری و مجتمع دریا، آخرین اتوبوس با کد ۴۷۵ حدود ۱۰ دقیقه پیش از زمان بررسی از این محدوده عبور کرده بود و در مجموع، ایستگاه‌های دارای پوشش دو خط، از فاصله زمانی مناسبی برای دریافت خدمات برخوردار هستند.

سراجوق با اشاره به فعالیت ۳۸ خط اتوبوسرانی در شهر همدان گفت: ساختار شهری همدان و پراکندگی محلات موجب شده برای پوشش مناطق مختلف، خطوط متعددی فعال باشد و برنامه‌ریزی‌ها نیز با هدف بهبود دسترسی شهروندان به حمل‌ونقل عمومی انجام می‌شود.

وی افزود: در مطالعات تفصیلی حمل‌ونقل شهری، موضوعاتی از جمله بازمهندسی خطوط و توسعه خطوط ویژه در حال بررسی است و تلاش می‌کنیم با افزایش تعداد ناوگان فعال، فاصله زمانی حرکت اتوبوس‌ها را کاهش دهیم.  

معاون اتوبوسرانی سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری همدان درباره ساعت فعالیت ناوگان نیز گفت: اتوبوس‌ها از حدود ساعت ۶ صبح از توقفگاه خارج شده و پس از استقرار در خطوط، ارائه خدمات عمومی از حدود ساعت ۶:۳۰ تا ۶:۳۵ آغاز می‌شود و تا حدود ساعت ۲۰:۴۵ ادامه دارد.  

سراجوق در پایان تأکید کرد: در صورت مشاهده تأخیرهای مستمر در هر یک از ایستگاه‌ها، موضوع از طریق مرکز کنترل هوشمند قابل بررسی است و اطلاعات دقیق زمان عبور اتوبوس‌ها می‌تواند مبنای ارزیابی وضعیت خدمات‌رسانی در هر محدوده قرار گیرد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!