حالت تاریک
یکشنبه, 22 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
گفتگو، راه پیشگیری از خودکشی در جامعه
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان همدان تأکید کرد:

گفتگو، راه پیشگیری از خودکشی در جامعه

مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان همدان با بیان اینکه خودکشی موضوعی قابل پیشگیری و با مشاوره تخصصی قابل درمان است، گفت: شکستن تابوی سکوت و ورود این موضوع به گفتگوی عمومی در خصوص خودکشی، به کاهش آمار کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، پیش از ظهر امروز معصومه کاشی در تور بازدید خبرنگاران از اورژانس اجتماعی با اشاره به ضرورت آغاز گفتگومحور پیرامون موضوع خودکشی در جامعه، گفت: جامعه نباید با انکار و انگ‌زنی، آسیب‌دیدگان را به حاشیه براند.

وی با بیان اینکه گروه‌های در معرض خطر از جمله افراد دارای افکار خودکشی، دختران و پسران فراری و افراد آسیب‌دیده هستند، افزود: جامعه باید از انکار آسیب فاصله بگیرد؛ فرد آسیب‌دیده باید خدمات تخصصی دریافت کند و شهروندان نیز آماده مشاوره و مساعدت باشند.

مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان همدان با تأکید بر اینکه خودکشی موردی قابل پیشگیری و با مشاوره تخصصی قابل درمان است، تصریح کرد: رسانه‌ها هنگام پوشش اخبار مربوط به خودکشی از انتشار جزئیات و مشخصات افراد در موارد خودداری کنند و بیشتر تلاش کنند مردم را در چنین مواقعی به برقراری تماس با خطوط ۱۴۸۰ یا ۱۲۳ ارجاع دهند.

کاشی با اشاره به اینکه یکی از اتفاقات مثبت در مواجهه با فردی که اقدام به خودکشی می‌کند، رویکرد قضازدایی است، گفت: در گذشته فرد همچون مجرم بود اما با رویکرد قضازدایی، فرد به جای ارجاع به مراجع قضایی و انگ‌زنی، به مراکز مشاوره ارجاع داده می‌شود تا خدمات تخصصی و در صورت نیاز رایگان دریافت کند.

وی در پایان با بیان اینکه اگر فردی در بحران باشد، می‌تواند با خط ۱۲۳ تماس بگیرد و دریافت مشاوره کند، تصریح کرد: تیم مرکز در اسرع وقت مداخله می‌کند و مشاوره تخصصی به فرد ارائه می‌شود.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!