حالت تاریک
یکشنبه, 24 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
اجرای گسترده پویش‌های فرهنگی کانون همدان در جنگ
مدیرکل کانون پرورش فکری همدان مطرح کرد:

اجرای گسترده پویش‌های فرهنگی کانون همدان در جنگ

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان از اجرای مجموعه‌ای از پویش‌های فرهنگی، هنری و آموزشی با مشارکت گسترده کودکان و نوجوانان در راستای تقویت وحدت ملی و ترویج فرهنگ مقاومت خبر داد.

میلاد مرادی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شرایط موسوم به «جنگ تحمیلی سوم» اظهار کرد: برنامه‌های این کانون با محوریت اقتصاد مقاومتی و در سایه تقویت وحدت ملی و امنیت ملی طراحی و اجرا شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اقدامات، اجرای پویش «بچه‌های ایران» در هفت رشته مختلف بوده است، افزود: در این پویش، ۶۱۰ اثر از سوی کودکان و نوجوانان ارسال شد و در ادامه نیز فرآیند داوری و اهدای جوایز به برگزیدگان انجام گرفت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان همچنین از برگزاری پویش «رهبر شهیدم» خبر داد و گفت: در این پویش نیز شاهد ارسال ۶۰۰ اثر هنری و ادبی از سوی مخاطبان کودک و نوجوان بودیم که نشان‌دهنده مشارکت گسترده نسل جوان در فعالیت‌های فرهنگی است.

وی به پویش «بیعت» اشاره کرد و ادامه داد: در این برنامه، ۱۴۵ نفر از کانون‌یاران نوجوان با رهبر سوم انقلاب بیعت کردند که این اقدام در راستای تقویت هویت انقلابی نسل نوجوان صورت گرفت.

مرادی همچنین از اجرای پویش «چهارشنبه دشمن‌سوزی» خبر داد و تصریح کرد: در قالب این پویش، ۳۶ کلیپ و فیلم تولید و در فضای مجازی منتشر شد که بازخورد مناسبی نیز به همراه داشت.

وی با اشاره به اجرای پویش «۱۴ کتاب، ۱۴ روز بهاری» گفت: در این طرح، بیش از ۷ هزار جلد کتاب توسط مربیان به امانت سپرده شد که نقش مهمی در ترویج فرهنگ مطالعه در ایام نوروز ایفا کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان ادامه داد: در قالب پویش «هر روز یک محله، یک مسجد» و با همکاری سپاه ناحیه، برنامه‌هایی برای یک‌هزار نفر از کودکان و نوجوانان در مناطق کم‌برخوردار و روستایی برگزار شد.

وی همچنین به پویش معرفی کتاب‌های مقاومت و ایثار اشاره کرد و گفت: در این طرح، امکان دریافت رایگان کتاب از طریق سکوهای «فیدیبو» و «طاقچه» برای مخاطبان فراهم شد.

مرادی افزود: در همین راستا، ۹۰ عنوان کتاب و کتاب صوتی نیز با کد «imamshahid» به‌صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت.

وی از برپایی غرفه امانت کتاب در میدان امام خبر داد و اظهار کرد: در تجمعات شبانه، ۴۰۰ جلد کتاب به امانت داده شد، ۵۰۰ دل‌نوشته جمع‌آوری و هزار طومار نیز ثبت شد که نشان‌دهنده استقبال قابل توجه مردم است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان همچنین از برگزاری ۲۰ کارگاه رایگان و ۲۰۰ اجرای نمایشی ویژه کودکان و نوجوانان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها همزمان با چهلم رهبر شهید و شهدای میناب از شنبه ۲۲ فروردین‌ماه برگزار شد.

وی با اشاره به اجرای پویش «کاشت نهال امید» افزود: این طرح در تاریخ ۱۶ فروردین‌ماه و با یاد شهدای میناب در ۱۶ مرکز کانون استان اجرا شد.

مرادی ادامه داد: اجرای نمایش‌های عروسکی در میادین مهم شهری توسط مربیان و کانون‌یاران نیز از دیگر برنامه‌های تأثیرگذار این ایام بوده است.

وی همچنین از برگزاری دورهمی‌های مجازی با محوریت بصیرت‌افزایی و تبیین شرایط روز برای مربیان و کارکنان خبر داد و گفت: نشست انجمن ادبی «شعر واژه تا حماسه» نیز برای اعضای سیمرغ و قاف برگزار شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: راه‌اندازی کانال «پاتوق قصه‌گویی» در ماه مبارک رمضان برای مخاطبان و همچنین اکران برخط ۶۰ فیلم و تئاتر کانون در سایت «تیوال» به‌صورت رایگان، از دیگر اقدامات مهم در راستای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در استان بوده است.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!