دادستان نهاوند خبر داد:
بازداشت دو کارمند به اتهام اختلاس
دادستان نهاوند از بازداشت دو نفر از کارکنان یکی از نهادهای عمومی غیردولتی این شهرستان به اتهام اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال و تشکیل پرونده برای یک مدیر به اتهام اخذ رشوه و دستگیری عامل قدرتنمایی با سلاح سرد خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، عرفان رضایی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی رصد و اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات شهرستان نهاوند و پس از بررسیهای انجامشده، موضوع تخلفات مالی در یکی از نهادهای عمومی غیردولتی شهرستان و یکی از ادارات دولتی در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.
وی افزود: پس از انجام بررسیهای اطلاعاتی، جمعآوری مستندات و هماهنگی با مجموعه قضایی، دو نفر از کارکنان یکی از نهادهای عمومی غیردولتی شهرستان به اتهام اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال بازداشت و برای آنان پرونده قضایی تشکیل شد.
دادستان نهاوند همچنین از تشکیل پرونده برای یکی از مدیران به اتهام اخذ رشوه خبر داد و گفت: تحقیقات درخصوص ابعاد مختلف این پرونده و میزان تخلفات احتمالی همچنان ادامه دارد.
وی با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد مالی و اقتصادی از اولویتهای دستگاه قضایی است، تصریح کرد: هیچ فرد یا مدیری در برابر قانون مصونیت نخواهد داشت و دستگاه قضایی با هرگونه تضییع حقوق مردم و بیتالمال، بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
بازداشت متهم قدرتنمایی با چاقو در بیمارستان قدوسی
دادستان شهرستان نهاوند همچنین از بازداشت فردی خبر داد که با قدرتنمایی و تهدید با چاقو در بیمارستان قدوسی این شهرستان، موجب ایجاد رعب و برهمزدن نظم و آرامش بیماران، همراهان و کادر درمان شده بود.
رضایی با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با مخلان نظم و امنیت عمومی اظهار کرد: پس از وقوع این حادثه و ورود نیروهای انتظامی، فرد موردنظر بازداشت و برای طی مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.
وی در پایان با بیان اینکه اشد مجازات و تبعید از نهاوند در انتظار متهم خواهد بود، گفت: امنیت و آرامش مردم خط قرمز دستگاه قضایی است.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!