حالت تاریک
چهارشنبه, 14 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
ذخایر خون همدان ۹ برابر مصرف است
مدیرکل انتقال خون استان همدان:

ذخایر خون همدان ۹ برابر مصرف است

مدیرکل انتقال خون همدان از وضعیت مطلوب و پایدار ذخایر خونی این استان خبر داد و گفت: ذخایر کنونی ۹ برابر مصرف روزانه بوده و ارسال خون به استان‌های نیازمند بدون وقفه ادامه دارد.

افشین محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان» با بیان اینکه گرمای شدید یا سرمای هوا می‌تواند بر تعداد مراجعه‌کنندگان اهدا خون تأثیر بگذارد، گفت: اما خوشبختانه این مسئله موجب بروز مشکل در تأمین ذخایر خون در استان همدان نشده و تأثیر خاصی بر ذخایر نگذاشته است.

وی با اشاره به اینکه ذخایر کنونی ما حدود ۹ برابر مصرف روزانه است، افزود: این میزان، وضعیتی ایده‌آل محسوب می‌شود.

مدیرکل انتقال خون استان همدان با تأکید بر ضرورت حفظ ذخایر بالای پنج روز، تصریح کرد: در حال حاضر میزان ذخایر ما به قدری است که امکان ارسال خون به سایر استان‌ها را داریم و این روند را به‌طور مستمر انجام می‌دهیم.

محمدی ادامه داد: هر ۱۰ روز یکبار به‌طور میانگین ۲۰۰ واحد خون به استان‌های نیازمند ارسال می‌شود.

وی با اشاره به آمار ارسال خون از ابتدای سال جاری، خاطرنشان کرد: تاکنون ۴ هزار و ۴۰۰ واحد خون به استان‌های هرمزگان، تهران و سیستان و بلوچستان ارسال کرده‌ایم و هیچگونه مشکلی در این زمینه نداریم.

مدیرکل انتقال خون همدان در خصوص راهکارهای جبران ذخایر در مواقع کاهش مراجعه، عنوان کرد: هرگاه احساس کنیم ذخایر رو به کاهش است، با فراخوان عمومی و افزایش تیم‌های سیار، وضعیت را جبران خواهیم کرد.

محمدی با تقدیر از اهداکنندگان مستمر، از همه شهروندان خواست تا همواره به اهدای خون به‌عنوان یک عمل خیرخواهانه بیاندیشند و تأکید کرد: این کار نه‌تنها سلامت بیماران را تضمین می‌کند، بلکه به اهداکننده نیز حس خوبی می‌بخشد و در واقع هر دو طرف از این عمل نیک بهره‌مند می‌شوند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!