حالت تاریک
یکشنبه, 14 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
رهبر شهیدمان، پناه خانواده‌های شهدا بود
مادر شهید محمد غفاری:

رهبر شهیدمان، پناه خانواده‌های شهدا بود

مادر شهید محمد غفاری با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب توجه ویژه‌ای به خانواده‌های شهدا داشتند، گفت: رهبر شهیدمان، پناه خانواده‌های شهدا بود و با شهادت ایشان، قلبم برای دومین بار پس از شهادت پسرم شکست.

فاطمه خسروی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به خاطرات شیرین و تأثیرگذار خود از حضور در محضر رهبر شهید انقلاب، گفت: من چهار مرتبه توفیق دیدار با رهبر شهیدمان را داشتم.

وی با بیان اینکه نتیجه این ملاقات‌ها، یادگاری‌های ارزشمند و لحظات ناب معنوی، بوده است، افزود: اولین دیدار با رهبر شهیدان در ماه رمضان و صرف افطاری در محضر رهبری بود.

مادر شهید غفاری با شور و شوقی وصف‌ناپذیر از اولین حضور خود در جمع مهمانان رهبر شهید انقلاب، عنوان کرد: اوایل شهادت محمد بود و دلم برایش بی‌تابی می‌کرد، عکس پسرم را با خودم برده بودم و در آن فضای معنوی، به یادش بودم.

خسروی ادامه داد: در آن دیدار دائم اشک می ریختم، یک آقایی که از محافظان بود جلو آمد و وقتی متوجه شد که مادر شهید هستم، خیلی محبت کرد و اطلاعات محمد را از من گرفت؛ از من پرسید چرا جلوتر نمی‌روی ومن پاسخ دادم نمیخواهم آقا اذیت شوند، همین که از دور ایشان را ببینم کافی است.

 وی با بیان اینکه از محافظ تقاضا کرده بود عکس پسر شهیدش را به همراه چفیه به رهبر شهید برساند تا توسط ایشان تبریک شود، گفت: آن لحظات حس عجیبی داشتم و انگار محمد در کنارم بود.

هدیه ویژه رهبری؛ قرآنی با امضای آقا

این مادر شهید خاطرنشان کرد: بعد از دو هفته، یک روز خانه‌مان بودیم که دیدیم بسته‌ای آوردند، وقتی بازش کردم، قرآنی بود با امضای رهبر معظم انقلاب به همراه عکس پسرم که آقا روی عکس نوشته‌‌ای ثبت کرده بودند؛ چفیه را هم که به من دادند گفتند آقا فرموده است ما باید از این چفیه شهید متبرک شویم.

خسروی با بیان اینکه در آن لحظات پراز ذوق و شوق بود، افزود: نمی‌دانستم چه بگویم از آن روز، آن قرآن را در کمد محمد گذاشتم و عکس را قاب کردم، دیدن امضای آقا روی آن، برایم مثل یک دنیا ارزش داشت.

وی با اشاره به دومین دیدار خود با رهبر شهید انقلاب، تصریح کرد: یک بار به صورت خصوصی، به همراه چند نفر از خانواده‌های شهدا به بیت دعوت شده بودیم، وقتی وارد شدم خیلی صمیمی و محترمانه از ما پذیرایی شد، آقا واقعاً به خانواده‌های شهدا عشق می‌ورزیدند. 

مادر شهید غفاری ادامه داد: یادم هست که وقتی وارد حیاط شدم، تا رسیدم به پله‌ها، حاج آقا حسینی به استقبال آمد و خوش‌آمد گفت؛ وارد شدم و بعداز دقایقی یکی از محافظان با من به گفتگو پرداخت، آن روز خیلی دلم میخواست دخترم را هم با خودم ببرم، اما نشد. 

وی با اشاره به اینکه وقتی نشسته بودم و داشت به عکس پسر شهیدش نگاه می‌کرد، آن محافظ آمده بود و تصویر شهید را خواسته بود تا به آقا بدهد، افزود: من از شدت احساسات، شروع کردم به گریه کردن، دیدار که شروع شد بعداز معرفی و آشنایی بیشتر ایشان با ما، با آقا صحبت کردم و گفتم دوست داشتم دخترم را هم به دیدار شما بیاورم اما دعوت نشدند.

مادر شهید غفاری خاطرنشان کرد: آقا که متوجه شدند، خیلی لطف داشتند و فرمودند اگر الان پشت در هستند بگوییم داخل بیایند، من پاسخ دادم نه متأسفانه نیستند و ایشان فرمودند ان‌شاءالله که دیدار بعدی با حضور خانواده‌هایتان باشد.

خسروی با اشاره به دو دیدار بعدی با رهبر شهید انقلاب، گفت: در این دو دیدار نیز عکس محمد را در دست داشتم، آخرین دیدار نیز حدود دوماه قبل از شهادت رهبرمان بود.

وی با بیان اینکه پس از دومین دیدار با رهبر شهید انقلاب، یک روز صدای زنگ خانه به صدا درآمد، عنوان کرد: وقتی در را باز کردم متوجه شدم هدایایی از سوی رهبر شهید انقلاب برایمان ارسال شده است که شامل یک انگشتر با نگین سفید بود که برایم خیلی ارزشمند است.

مادر شهید غفاری ادامه داد: یک بار دیگر نیز انگشتر هدایای رهبران با یک چفیه ارسال شد و هربار توجه و محبت رهبر شهید انقلابمان بیش از قبل می‌شد.

آخرین دیدار؛ حسرت دیدن دوباره

وی با اشاره به اینکه هر بار که به دیدار رهبر شهیدمان می‌رفت، آرزو می‌کرد مجدداً این دیدار قسمتش شود، افزود: هربار که می‌رفتم اصلاً برایم مهم نبود که آخرصف باشم یا اول، مهم این بود که آقا را ببینم.

مادر شهید غفاری خاطرنشان کرد: آقا برای ما فقط یک رهبر نبود، ایشان پناه و آرامش ما بود؛ ما با توسل به ایشان و دعای خیرشان، زندگی می‌کردیم.

خسروی با بیان اینکه در آخرین دیدار انگار نگرانی عجیبی داشته بود، گفت: دائم با خود می‌گفتم یعنی می‌شود بعداز این دیدار بازهم بتوانم به این دیدار دعوت شوم؟ 

وی با اشاره به اینکه پس از شهادت رهبر انقلاب، دلیل نگرانی‌های خود در آخرین دیدار را فهمیده بود، عنوان کرد: آخرین حضور من در کشور دوست بود که با جمعی از خانواده‌های شهدا در محل حاضر شدیم، وقتی محل را دیدم دنیا روی سرم خراب شد، لحظات دلگیری بود و باورم نمی‌شد که دیگر نمی‌توانم رهبرم را زیارت کنم.

مادر شهید غفاری با بیان اینکه توجه ویژه رهبر شهید انقلاب به خانواده‌های شهدا موجب دلگرمی و آرامش آن‌ها می‌شد، گفت: امیدواریم روزی فرارسد که با رهبر جدیدمان نیز دیدار کنیم‌.

خسروی ادامه داد: من در زندگی دو بار قلبم شکست، یکبار هنگام شهادت پسرم بود و دومین بار با شهادت رهبرمان از عمق وجود ناراحت شدم.

وی در پایان با قدردانی از توجه رسانه‌ها به خانواده‌های شهدا، ابراز امیدواری کرد که خاطرات شهدا و دیدارهایشان با رهبر شهید انقلاب، برای‌ نسل‌های آینده به خوبی روایت شود.

انتهای خبر/

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!