حالت تاریک
پنج‌شنبه, 08 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/nckc15g/vt/frame
گزارش ویدئویی؛

موکب مریانج ۲۵۰ هزار زائر پذیرفت

موکب حضرت ابوالفضل(ع) در مریانج با ۱۴ سال تجربه، امسال میزبان ۲۵۰ هزار زائر و ۲۵۰ خادم است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، موکب حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) در شهر مریانج، چهاردهمین سال فعالیت خود را با چشم‌اندازی بی‌سابقه برای پذیرش ۲۵۰ هزار زائر امام حسین (ع) آغاز کرده است.

این زائرسرا که سال نخست تنها پذیرای هزار نفر بود، اکنون به یکی از قطب‌های خدمت‌رسانی در مسیر پیاده‌روی اربعین تبدیل شده و با بهره‌گیری از ۲۵۰ خادم خواهر و برادر، از طلوع پنجم صفر تا پنج روز پس از اربعین، شبانه‌روز در خدمت زائران است.

خدمات آن فراتر از وعده‌های غذایی است؛ زائران از لحظه ورود با احترام پذیرش شده و ضمن دریافت صبحانه، ناهار و شام گرم، از استحمام، تعمیرات خودرو، کمک‌های دارویی و مشاوره اسکان بهره‌مند می‌شوند. خادمان با عشق و علاقه، تمام نیازها را رفع می‌کنند تا زائر با خیالی آسوده به سوی کربلا حرکت کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!