حالت تاریک
یکشنبه, 28 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
انتقام سخت در کمین جنایتکاران صهیونیستی و آمریکایی
یک استاد دانشگاه تاکید کرد:

انتقام سخت در کمین جنایتکاران صهیونیستی و آمریکایی

یک استاد دانشگاه گفت: جنایتکاران ضدایران، با مرگ آرام نمی‌یابند؛ سرنوشت آنان چون سلمان رشدی، زمین‌گیری و عذاب ابدی خواهد بود و انتقام ملت ایران قطعی است.

حسن رحیمی‌روشن در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، اظهار کرد: مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران با اشاره به جنایت‌های بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و آمریکا در یک سال اخیر، تأکید کردند که هدف‌گیری مستقیم رهبری، فرماندهان نظامی و نخبگان علمی ایران، حتی از جنایت‌های جنگ جهانی دوم فراتر رفته است. 

وی ادامه داد: در آن دوران، آمریکا حریم امپراتور ژاپن را نقض نکرد، اما دشمن امروز با پشتیبانی ناتو و برخی کشورهای مرتجع منطقه، به حریم خصوصی و منازل مقامات ایرانی حمله کرده است.

این استاد دانشگاه اعلام کرد: این جنایتکاران، هرگز طعم آسایش را نخواهند چشید و آرزوی مرگی راحت در بستر، برایشان محال است. لیست سیاه متهمان، از دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو تا تمامی خلبانان و فرماندهان نظامی همدست، طولانی است و سرنوشت آنان به ماجرای سلمان رشدی شبیه‌ است.

رحیمی‌روشن افزود: خاطرهٔ فرمان تاریخی امام خمینی (ره) علیه رشدی، پس از سه دهه با حملهٔ ۲۰۲۲ میلادی به او در نیویورک به بار نشست؛ رشدی یک چشم و توان جسمی خود را از دست داد و سال‌ها در وحشت و ذلت زیست. اکنون مقامات ایرانی هشدار می‌دهند که این الگو برای هر یک از عاملان حمله به ایران تکرار خواهد شد. انتقام، حق مسلم ملت ایران است و بدون تردید محقق می‌شود؛ چرا که خون شهیدان، هرگز بی‌پاسخ نمی‌ماند.

وی بیان کرد: احتمال عملیات‌های تلافی‌جویانه در سطوح مختلف، دور از ذهن نیست. در همین حال، کاخ سفید و دفتر نتانیاهو تاکنون پاسخی به این تهدیدها نداده‌اند، اما منابع آگاه از افزایش تدابیر امنیتی برای مقامات ارشد اسرائیلی و آمریکایی خبر می‌دهند. سرانجام، وعدهٔ الهی بر این است که ستمگران، عاقبتی چون رشدی خواهند یافت و تا پایان عمر، در عذاب و هراس دائمی به سر خواهند برد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!