حالت تاریک
یکشنبه, 18 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
انجام ارزیابی خسارت جنگ در ۱۵۹ شهر کشور
عضو کمیسیون عمران مجلس:

انجام ارزیابی خسارت جنگ در ۱۵۹ شهر کشور

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ارزیابی خسارت‌های ناشی از جنگ در ۱۵۹ شهر کشور انجام شده و تعمیرات جزئی به پایان رسیده، تعمیرات اساسی با سرعت در حال اجرا است و احداث واحدهای جدید نیز با رعایت الزامات پدافند غیرعامل دنبال می‌شود.

علیرضا نثاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، اظهار کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه و پس از آن، جنگ ۴۰ روزه، واحدهای مسکونی، تجاری و تولیدی در ۱۵۹ شهر کشور دچار خسارت شدند که ارزیابی و جبران این خسارت‌ها در دستور کار قرار گرفت.


وی افزود: در حوزه واحدهای مسکونی و تجاری، مسئولیت ارزیابی خسارت‌ها در کلانشهرها بر عهده شهرداری‌ها و در سایر شهرها بر عهده بنیاد مسکن قرار گرفت و این اقدامات با هماهنگی استانداری‌ها و فرمانداری‌ها انجام شد.

نثاری با بیان اینکه ارزیابی خسارت‌ها در سه بخش تعمیرات جزئی، تعمیرات اساسی و احداث واحدهای جدید انجام شده است، گفت: ارزیابی‌ها در روزهای نخست با استقرار تیم‌های تخصصی انجام شد و تقسیم کار و مدیریت واحد برای پیگیری موضوع شکل گرفت.

نماینده مردم نهاوند در مجلس ادامه داد: در تعمیرات جزئی، اقدامات لازم در همان روزهای نخست انجام شد و این بخش به پایان رسیده است؛ تعمیرات اساسی نیز با سرعت در حال اجراست.

وی درباره احداث واحدهای جدید نیز گفت: این بخش نیازمند اخذ مجوزهای لازم است و در ساخت‌وسازهای جدید باید الزامات پدافند غیرعامل و افزایش تاب‌آوری ساختمان‌ها مورد توجه قرار گیرد که این روند در حال انجام است.

نثاری با اشاره به خسارت‌های واردشده در تهران اظهار کرد: برای شهرداری‌ها بسته‌های تشویقی و حمایتی در نظر گرفته شده تا از مالکان واحدهای آسیب‌دیده حمایت شود و شهرداری تهران نیز اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرها بیشتر خسارت‌ها در بخش تعمیرات جزئی و اساسی بوده است، افزود: دولت کمک‌های بلاعوض و منابع مالی محدودی برای جبران خسارت‌ها در نظر گرفته، اما این منابع کافی نیست و متناسب با شرایط باید تأمین مالی بیشتری از محل صندوق‌های مربوط و منابع پیش‌بینی‌شده در بودجه برای شرایط اضطرار انجام شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد: با نظارت کمیسیون عمران مجلس و اجرای قوانین و الزامات تعیین‌شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، باید روند جبران خسارت‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود تا مشکلات مردم آسیب‌دیده هرچه سریع‌تر برطرف شود.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!