حالت تاریک
سه‌شنبه, 30 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
خون شهدا مرزهای جغرافیا را درنوردیده است
همسر شهید سپهبد غلامعلی رشید:

خون شهدا مرزهای جغرافیا را درنوردیده است

همسر شهید سپهبد غلامعلی رشید با تأکید بر ماندگاری آثار خون شهدا، گفت: خون شهدای کودک میناب و دیگر شهدای ایران اسلامی، ایمان جامعه را استوارتر کرده و مسیر مقاومت را تداوم بخشیده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، سارا ترابی‌کیا پیش از ظهر امروز در مراسم سه‌ساله‌های حسینی لشکر فرشتگان که در حسینیه امام خمینی(ره) همدان برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت حضرت رقیه(س)، از حاضران خواست در لحظات استجابت دعا، بهترین خواسته‌ها را از خداوند متعال طلب کنند و این روز را به حق حضرت رقیه(س) گرامی بدارند.

وی با اشاره به سخنی از امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) پس از جنگ جمل، اظهار کرد: حضرت در پاسخ به فردی که آرزو داشت برادرش در آن نبرد حضور داشت، فرمودند اگر دل و نیت او با جبهه حق بوده است، در حقیقت در آن میدان حضور داشته است؛ زیرا در سپاه حق، تنها افراد حاضر در میدان نیستند، بلکه کسانی که هنوز در صلب پدران یا رحم مادران خود هستند نیز در شمار یاران جبهه حق قرار دارند و در زمان مقرر به صحنه خواهند آمد.

همسر شهید غلامعلی رشید افزود: این بیان نورانی نشان می‌دهد خداوند در زمان مناسب، انسان‌هایی را برای یاری حق به میدان می‌آورد و به واسطه آنان ایمان جامعه استحکام می‌یابد؛ همان‌گونه که خون شهدای میناب و دیگر شهدای ایران اسلامی موجب تقویت ایمان مردم شده است.

وی با استناد به آیات ۵۴ و ۵۵ سوره مائده، تصریح کرد: خداوند از قومی سخن می‌گوید که در آینده خواهند آمد و ایمان به واسطه آنان قوت می‌گیرد. پیامبر اکرم(ص) در پاسخ به پرسش اصحاب، با اشاره به سلمان فارسی فرمودند این قوم از نسل سلمان هستند و این افتخار بزرگی برای ملت ایران است.

همسر شهید رشید با بیان اینکه شهادت کودکان میناب دارای آثار و برکات ماندگار خواهد بود، گفت: شاید آن حادثه از نگاه ظاهری یک اتفاق تلخ بود، اما خداوند برای خون این شهدا آثار بزرگی قرار داده است؛ آثاری که تنها محدود به میناب یا ایران نیست، بلکه از مرزهای جغرافیایی عبور کرده و دل‌های آزادی‌خواهان جهان را تحت تأثیر قرار داده است.

وی با اشاره به تجربه شخصی خود از حمله موشکی به منزلشان، خاطرنشان کرد: در آن حادثه خانه به طور کامل تخریب شد، اما حکمت الهی بر باقی ماندن من تعلق گرفت. فرزندم که همیشه نماز خود را در مسجد اقامه می‌کرد، آن شب به خانه بازگشت و ساعتی بعد به شهادت رسید؛ این‌ها همه تقدیر الهی و عهدی است که با خون شهدا امضا می‌شود.

همسر شهید غلامعلی رشید با یادآوری مجاهدت‌های مرحومه مرضیه دباغ، اظهار کرد: همان‌گونه که زنان بزرگی چون خانم دباغ در مسیر مقاومت الگو شدند، امروز نیز کودکان شهید میناب ادامه‌دهندگان راه حضرت رقیه(س) هستند و شهادت آنان منشأ تحولات بزرگ خواهد شد.

وی تأکید کرد: اگرچه داغ از دست دادن عزیزان بسیار سنگین و التیام‌ناپذیر است، اما خانواده‌های شهدا از خداوند می‌خواهند آثار خون فرزندانشان به سیلی خروشان علیه دشمنان اسلام تبدیل شود و موجب عزت، اقتدار و پیروزی جبهه حق باشد.

همسر شهید غلامعلی رشید در پایان با تأکید بر ضرورت استقامت مردم در مسیر ولایت، گفت: امروز بزرگ‌ترین سرمایه انقلاب، مردم مؤمن و انقلابی هستند و باید با ثبات قدم، حفظ وحدت و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، زمینه تحقق آرمان‌های اسلام و ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) را فراهم کنند. وی همچنین از خداوند متعال خواست با برکت خون شهدا، عاقبت‌به‌خیری، استواری در مسیر حق و نصرت جبهه اسلام را نصیب ملت ایران کند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!