حالت تاریک
سه‌شنبه, 30 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
شهدای مدرسه میناب، سند ماندگار مظلومیت ایران
پدر یکی از شهدای مدرسه میناب تأکید کرد:

شهدای مدرسه میناب، سند ماندگار مظلومیت ایران

پدر یکی از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب با تأکید بر اینکه خون دانش‌آموزان شهید این مدرسه، جنایت دشمنان را برای همیشه در تاریخ ثبت کرد، گفت: روایت مظلومیت شهدای میناب رسالتی است که نباید به فراموشی سپرده شود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، ابوطالب مکی‌زاده پدر یکی از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، در مراسم سه‌ساله‌های حسینی لشکر فرشتگان که در حسینیه امام خمینی(ره) همدان برگزار شد، با قدردانی از مردم، مسئولان و خانواده‌های شهدا، اظهار کرد: حضور پرشور مردم همدان در حمایت از خانواده‌های شهدای میناب، جلوه‌ای از وحدت، ولایت‌مداری و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه مردم ایران در روزهای سخت، بار دیگر با حضور در میدان، نقشه دشمنان را ناکام گذاشتند، افزود: دشمنان، منافقان و وطن‌فروشان تصور می‌کردند ملت ایران از انقلاب، نظام و ولایت فاصله گرفته‌اند، اما حضور باشکوه مردم در صحنه نشان داد ایران همچنان سرزمین شهیدان، ولایت و مقاومت است.

پدر یکی از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب با قدردانی از نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع)، مسئولان استانی و به‌ویژه مردم همدان، گفت: به نمایندگی از خانواده‌های شهدای شجره طیبه میناب، در برابر این همه محبت، همدلی و مهمان‌نوازی سر تعظیم فرود می‌آورم و از صمیم قلب سپاسگزارم.

مکی‌زاده با تأکید بر نقش بانوان در تربیت نسل آینده اظهار کرد: امروز مسئولیت مادران، به‌ویژه مادران جوان، بیش از هر زمان دیگری سنگین است و باید فرزندان خود را با فرهنگ اهل‌بیت(ع)، روحیه شجاعت، صبر، مقاومت و ایثار پرورش دهند؛ چراکه ملت ایران، فرهنگ عزت و آزادگی را از مکتب عاشورا آموخته است.

وی تصریح کرد: دشمنان با همه توان، از جنگ نظامی و عملیات روانی گرفته تا توطئه‌های رسانه‌ای، برای تضعیف ملت ایران تلاش کرده‌اند، اما مردم ایران با ایمان، اتحاد و تبعیت از ولایت، ثابت کردند که هرگز در برابر دشمنان سر تسلیم فرود نخواهند آورد.

پدر یکی از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب با اشاره به حضور گسترده مردم همدان در برنامه‌های انقلابی و مردمی، گفت: در مدت حضورم در این استان، شاهد ده‌ها اجتماع مردمی با حضور پرشور اقشار مختلف بودم و این انسجام، یکی از بزرگ‌ترین دلگرمی‌های خانواده‌های شهدا و بزرگ‌ترین پاسخ به دشمنان انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به حادثه مدرسه شجره طیبه میناب اظهار کرد: دشمنان همواره نسل‌کشی و کودک‌کشی را به عنوان ابزار جنایت خود به کار گرفته‌اند و حمله به مدرسه شجره طیبه میناب نیز در همین چارچوب صورت گرفت. در این جنایت، ۱۶۸ دانش‌آموز دختر و پسر و ۲۶ نفر از معلمان و کادر آموزشی به شهادت رسیدند و این حادثه، چهره واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر را بیش از پیش آشکار کرد.

مکی‌زاده ادامه داد: شهادت دانش‌آموزان میناب، تنها یک حادثه تلخ نبود، بلکه مهر تأییدی بر مظلومیت ملت ایران و سندی ماندگار از جنایت دشمنان بود. امروز خانواده‌های این شهدا رسالت دارند پیام مظلومیت فرزندانشان را به نسل‌های آینده منتقل کنند و همه مردم ایران نیز در این مسئولیت شریک هستند.

وی با قدردانی از حضور همسر شهید سپهبد غلامعلی رشید در این مراسم گفت: حضور ایشان برای دلجویی از خانواده‌های شهدای میناب، نشان‌دهنده عمق همبستگی خانواده بزرگ شهدا و ایثارگران است و این همراهی، مرهمی بر دل‌های داغدار خانواده‌های شهداست.

پدر یکی از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب با اشاره به عظمت مصیبت خانواده‌های این شهدا خاطرنشان کرد: آنچه خانواده‌های شهدای شجره طیبه میناب دیدند، تنها شنیدنی نیست؛ آنان پیکرهای پاره‌پاره فرزندان خود را در صحنه‌ای دیدند که یادآور گودال قتلگاه کربلا بود. این خانواده‌ها، مصیبت «ارباً اربا» را با تمام وجود لمس کردند و داغی را بر دل دارند که هرگز التیام نخواهد یافت.

وی تأکید کرد: اگر حضرت زینب(س) نبود، پیام عاشورا در کربلا می‌ماند؛ امروز نیز اگر روایت مظلومیت شهدای مدرسه شجره طیبه میناب زنده نماند، بخشی از حقیقت این جنایت فراموش خواهد شد. از این رو، همه ملت ایران وظیفه دارند پیام این شهدا را زنده نگه دارند و اجازه ندهند خون پاک آنان به فراموشی سپرده شود.

مکی‌زاده در پایان با قدردانی دوباره از مردم استان همدان، گفت: محبت، همراهی و مهمان‌نوازی مردم این استان هرگز از خاطر خانواده‌های شهدای میناب پاک نخواهد شد و این همدلی، سرمایه‌ای ارزشمند برای تداوم راه شهدا، تقویت وحدت ملی و استحکام جبهه مقاومت خواهد بود.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!