حالت تاریک
چهارشنبه, 31 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
دیدار با خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه نهاوند
با حضور شهردار و شورای شهر انجام شد؛

دیدار با خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه نهاوند

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر نهاوند با حضور در منزل شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان با خانواده گرانقدر این شهیدان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام؛ شهردار نهاوند به همراه رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیر اداره تبلیغات اسلامی با خانواده‌های معظم شهدای گرانقدر جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان شهر نهاوند دیدار و گفت‌وگو کردند.

مجید یوسفی‌نوید شهردار نهاوند در این دیدار با تجلیل از مقام شامخ شهدا و قدردانی از صبر، استقامت و فداکاری خانواده‌های معظم آنان، اظهار کرد: امنیت، آرامش، اقتدار و سربلندی امروز جمهوری اسلامی ایران، حاصل خون پاک شهیدانی است که با ایثار جان خود از آرمان‌های انقلاب اسلامی، استقلال و تمامیت ارضی کشور دفاع کردند و نام خود را برای همیشه در تاریخ این سرزمین ماندگار ساختند.

وی با اشاره به اینکه تکریم خانواده‌های شهدا از مهم‌ترین وظایف مسئولان است، افزود: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی هستند و دیدار با این عزیزان فرصتی مغتنم برای تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا و امام راحل (ره) است و مسئولان باید با تأسی از فرهنگ ایثار و شهادت، خدمت صادقانه، بی‌منت و جهادی به مردم را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند.

شهردار نهاوند تصریح کرد: شهدا با نثار جان خود عزت، استقلال و امنیت را برای ملت ایران به ارمغان آوردند و امروز همه ما وظیفه داریم با تلاش مضاعف در مسیر آبادانی، توسعه شهری و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان، قدردان این ایثار بزرگ باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، تضمین‌کننده تداوم ارزش‌های انقلاب اسلامی است و شهرداری نهاوند نیز همواره خود را متعهد به پاسداشت مقام شامخ شهیدان و حمایت از خانواده‌های معظم آنان می‌داند.

یوسفی‌نوید افزود: دیدار با خانواده‌های معظم شهدای جنگ ۱۲ روزه و شهدای والامقام جنگ رمضان، فرصتی ارزشمند برای تجدید میثاق با آرمان‌های بلند شهدا و قدردانی از صبر، استقامت و ایثار خانواده‌هایی است که عزیزترین سرمایه خود را در راه دفاع از اسلام، انقلاب و میهن اسلامی تقدیم کرده‌اند.

وی ادامه داد: خانواده‌های شهدا سرمایه‌های معنوی جامعه هستند و عزت، امنیت و آرامش امروز کشور، مرهون فداکاری شهدا و استقامت این خانواده‌های بزرگوار است.

شهردار نهاوند گفت: شهدای جنگ ۱۲ روزه با ایثار و جان‌فشانی خود، برگ زرین دیگری بر دفتر پرافتخار مقاومت ملت ایران افزودند و شهدای جنگ رمضان نیز با تقدیم جان خویش، نمادی از ایمان، غیرت و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی شد.

مسئولان در این دیدارها ‌با خانواده‌های معظم شهیدان والامقام محمد سهرابی، امیرعلی مومیوند، امیررضا شیراوند و محمد امینی‌زاده دیدار و گفتگو کردند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!