حالت تاریک
جمعه, 30 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
شرکت ۲۷۹۳ نفر در کنکور سراسری در نهاوند
به مدت دو روز انجام شد؛

شرکت ۲۷۹۳ نفر در کنکور سراسری در نهاوند

آزمون سراسری در شهرستان نهاوند با حضور ۲۷۹۳ داوطلب برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، فرماندار نهاوند از روند برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در حوزه‌های امتحانی این شهرستان بازدید کرد و بر تأمین محیطی آرام، امن و مناسب برای داوطلبان تأکید کرد.

وی همزمان با برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۵، به همراه معاون فرماندار و رؤسای دستگاه‌های مرتبط با حضور در حوزه‌های امتحانی، روند برگزاری آزمون و نحوه خدمت‌رسانی به داوطلبان را بررسی کرد.

بیرانوند در جریان این بازدید با تأکید بر ضرورت برگزاری منظم و مطلوب آزمون، اظهار کرد: فراهم کردن محیطی آرام و امن برای داوطلبان و رعایت دقیق الزامات اجرایی باید مورد توجه همه عوامل برگزاری آزمون قرار گیرد.

وی با قدردانی از تلاش و همکاری عوامل اجرایی، آموزش و پرورش، مجتمع آموزش عالی نهاوند و سایر دستگاه‌های مرتبط، بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول برای برگزاری مطلوب آزمون تأکید کرد.

فرماندار نهاوند عنوان کرد: بر اساس آمار اعلام‌شده، روز پنجشنبه در مجتمع آموزش عالی نهاوند در مجموع ۹۷۱ داوطلب در دو نوبت در آزمون حضور داشتند که ۷۶۵ داوطلب زن در نوبت صبح و ۲۰۶ داوطلب شامل ۱۴۶ زن و ۶۰ مرد در نوبت عصر هستند.

وی ادامه داد: همچنین در حوزه‌های زیرنظر آموزش و پرورش نهاوند، ۳۷۹ داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم تجربی در حوزه شهید فرزاد سلیمانیان شرکت کردند.

بیرانوند گفت: در حوزه‌های اداره آموزش و پرورش خزل نیز آزمون گروه علوم تجربی در دو حوزه شهید سلیمانی ویژه پسران و آموزشگاه پروین ویژه دختران برگزار شد که در مجموع ۱۵۰ داوطلب شامل ۸۵ دختر و ۶۵ پسر در آزمون حضور دارند.

فرماندار نهاوند بیان کرد: مجموع داوطلبان روز پنج‌شنبه در سه مجموعه مجتمع آموزش عالی نهاوند، آموزش و پرورش نهاوند و آموزش و پرورش خزل، یک‌هزار و ۵۰۰ نفر اعلام شده است.

بیرانوند همچنین درباره آزمون امرروز جمعه گفت: در مجتمع آموزش عالی نهاوند ۶۱۸ داوطلب زن در آزمون حضور خواهند داشت.

وی افزود: در حوزه‌های زیرنظر آموزش و پرورش نهاوند نیز آزمون گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دو حوزه شهید فرزاد سلیمانیان و حمیدی برگزار می‌شود که در مجموع ۴۹۰ داوطلب شامل ۱۵۵ داوطلب گروه ریاضی و ۳۳۵ داوطلب گروه علوم انسانی در این حوزه‌ها حضور خواهند داشت.

بیرانوند گفت: در حوزه‌های اداره آموزش و پرورش خزل نیز آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در دو حوزه دختران و پسران برگزار می‌شود و مجموعاً ۱۸۵ داوطلب شامل ۹۸ دختر و ۸۷ پسر در آزمون شرکت خواهند کرد که مجموع داوطلبان اعلام‌شده برای روز جمعه یک‌هزار و ۲۹۳ نفر خواهد بود.

بیرانوند در پایان بر استمرار نظارت و هماهنگی دستگاه‌های مسئول برای برگزاری منظم آزمون تأکید کرد و از تمامی عوامل اجرایی و دستگاه‌های مشارکت‌کننده در برگزاری آزمون سراسری در شهرستان نهاوند قدردانی کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!